Shiatsu massage
is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. Shi betekent vinger en atsu betekent druk. Door gebruik te maken van vingers, duimen en handpalmen wordt druk uitgeoefend op bepaalde plaatsen op het lichaam. Op deze manier wordt energie gelijkmatig verdeeld en eventuele blokkades opgeheven. Tevens wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Ieder mens heeft volgens de Shiatsu theorie 5 elementen in zich: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Aan deze elementen zijn 12 organen gekoppeld. Ieder orgaan heeft zijn eigen ‘meridiaan’ (een baan waar onze energie door stroomt). In deze energiebanen kunnen door bijvoorbeeld spanning en verkeerde voeding blokkades ontstaan, waardoor je fysiek klachten kunt ervaren. De massage wordt gegeven over de kleding heen.

Yin Medicine behandeling
incl. jouw persoonlijke Yin houding!
Tijdens deze behandeling wordt je hele lichaam nagegaan, waar zit jou krapte? jou zwakke pijnlijke plek(ken)? waar zit de oorzaak van die pijnlijke knie of schouder die steeds weer terug komt, waar staat eigenlijk die knie en schouder voor? knieën staan energetisch voor keuzes maken en schouders staan voor dat wat je allemaal mee neemt op je schouders? wat kun je dragen? wat wil je dragen? en wat draag je op dit moment? zo staat ieder lichaamsdeel ergens anders voor.

Ons bindweefsel speelt hierin een belangrijke rol, bindweefsel kun je zien als drager van informatie door ons hele lichaam. Het wordt door wetenschappers ook wel The living matrix genoemd. Het bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen, spieren, botten, kraakbeen, pezen, kapsels en andere structuren van ons lichaam. Het heeft een ondersteunende en verzorgende functie. Negativiteit, trauma’s, etc. kunnen de structuur van het bindweefsel veranderen (naar ijs) waardoor je fysieke pijn in dat gebied kunt ervaren.

Door middel van de Yin Medicine behandeling creëert de behandelaar een ideale voorwaarde in het lichaam om thuis met jou persoonlijke yin houding dat gebied te verzachten (ontdooien).
Het bindweefsel weer terug te laten gaan naar zijn originele staat van zijn waardoor de pijn op die plek oplost. Een prachtige manier om tot inzichten te komen, je lichaam beter te leren kennen, wat vertellen de pijnen in je lichaam jou? Maar vooral dat jij jezelf kunt helpen genezen door de combinatie van aandacht en jou persoonlijke yin houding.

Aura-Touch healing
Het woord Aura komt oorspronkelijk uit het Grieks en de meest bekende betekenis is licht, ook wel genoemd, uitstraling, wind, hemelse licht en glans vallen onder het begrip Aura. Touch is het Engelse woord voor aanraking.

Met andere woorden tijdens een Aura-Touch healing wordt jou licht, uitstraling oftewel energie aangeraakt.

De mens is veel meer dan een verzameling beenderen, pezen, spieren, bloedvaten en organen, namelijk energie. Alles wat leeft bestaat uit energie, kleine deeltjes die met elkaar communiceren, verbonden zijn en continu veranderen ten opzichte van elkaar.

De mens heeft 2 mogelijkheden om zich krachtig te voelen, de eerste en meest gebruikte is controle, zowel mentaal als qua wilskracht. Dit is de vermoeiende manier. De tweede manier is de vitaliserende manier vanuit innerlijke kracht, met chi (energie). Tijdens een behandeling wordt jou energie aangeraakt zodat jou zelf genezend vermogen versterkt wordt en zo jou weer in je kracht zet.

Dit wordt gedaan door middel van je;
Aura te zuiveren van verstoringen. Energie tekorten aanvullen. Overtollige kleuren verwijderen die zorgen voor ballast, zwaarte.
Chakra’s de essentie terug brengen van jou bestaan. Er kunnen allerlei verstoringen in de chakra’s zijn die jou belemmeren om tot de kern te komen van wie jij bent. Je krijgt inzicht in overtuigingen en oordelen die niet meer bij je passen zodat je ze los kunt laten. Maar ook op onbewust niveau raakt de Aura-Touch healing jou aan en zet je aan tot bewegen, verandering, doorbreken van oude patronen.
Sjamanisme is een prachtige vorm om je weer te laten stralen. Ik ga op zoek naar jou krachtdier, breng verloren zielendelen (een trauma wat je afgesplitst hebt in je jeugd waardoor een bepaalde eigenschap niet tot bloei kan komen) bij je terug en verwijder Intrusions (negativiteit). Waardoor bepaalde eigenschappen er weer mogen zijn, zoals gehoord en gezien worden, assertiviteit, genieten van het leven, zo nieuwsgierig als een kind, je veilig voelen, vertrouwen hebben etc.

Aura-Touch raakt de essentie van het bestaan!

Heb je interesse in een Shiatsu massage, Yin Medicine behandeling of Aura-Touch healing? Neem dan contact met mij op.